běžecké Fotoobrazy Dlouhá trať

Nápověda

Jak najít mé fotky ze závodu?

Pro usnadnění nalezení fotek se vás snažíme u nových závodů identifikovat podle startovního čísla. Pokud se nám to podaří, nalezení vaší fotky je otázka dvou kliků.

1. vyberte závod, který jste absolvovali
2. do vyhledávacího pole zadejte vaše startovní číslo
3. zkontrolujte si fotku v detailu a stáhněte si ji

Pokud se po zadání startovního čísla nezobrazí vaše fotky? Nezoufejte!
Ne vždy se nám podaří vás identifikovat (startovní číslo na zádech). Všechny nerozpoznané závodníky řadíme pod číslo 000. Vyzkoušejte tedy:

1. vymazat výsledky vyhledávání
2. zadat číslo 000
3. projít výsledky a najít se

Pokud ani tak se nenaleznete, je možné že se jedná o starší závod, který zpětně neindexujeme. Není nic jednoduššího než si prohlédnout celou galerii a poznat se podle oblečení.

Jak koupit fotku?

Pokud jste se nalezli a fotka se vám líbí, gratulujeme! Ještě zbývá si fotku zakoupit a okamžitě stáhnout. V detailu fotografie si vyberete licenci a velikost. Pokud ji chcete jen pro sebe, vyberte osobní použití.
Většinou si můžete vybrat ve dvou rozlišeních. 
* 1400px je rozlišení vhodné pro použití na webu nebo sociálních sítí
* tiskové rozlišení je maximální rozlišení dané fotografie. Z tohoto rozlišení můžete tisknout fotografie v téměř neomezené velikosti

Občas u vaší fotky může chybět možnost koupit tiskové rozlišení. Je to dáno tím, že fotografie není v potřebné špičkové kvalitě pro tisk. Klademe důraz na kvalitu a nechceme vám prodat fotku, za kterou si zcela nestojíme. Nicméně vás nechceme připravit o facebook momentku v nižším rozlišení.

Jak zaplatit?

  • Převodem na účet
Uhradit fotografie můžete převodem na účet. Platební instrukce naleznete na potvrzovací obrazovce po odeslání objednávky i v informačním emailu. Po potvrzení přijetí platby obdržíte email s odkazem ke stažení zakoupených fotografií. Připsané platby kontroluji průběžně a odesílám obratem.
  • Paypal
Druhou možností je platba pomocí PayPal. Ta vám umožní zaplatit nejen účtem PayPal, ale zejména rychle a jednoduše jakoukoliv platební kartou. Tyto metody umožňují, že fotografii budete mít po zaplacení ihned k dispozici ke stažení.

Jak dojde fotografie?

Po potvrzení zaplacení vám na zadanou adresu přijde email s odkazem na stažení. Pokud během pár chvil nepřijde, zkontrolujte prosím složku SPAM, občas tam bohužel naše emaily končí

Nalezl jsem se na fotce, ale nechci aby byla vystavena.

Od roku 2017 fotografujeme jen závody na které jsme pozváni pořadatelem za účelem pořízení fotografií účastníků. Při registraci na závod zadávají účastníci souhlas s fotografováním a se zveřejněním fotografií. Fotografie jsou vystaveny a určeny jen pro osobní potřebu účastníků a pro reportážní účely médií.
Pokud přesto nesouhlasíte se zveřejním fotografie, samozřejmě vám vyjdeme vstříc a fotografie na vyžádání obratem stáhneme. Zašlete pomocí našeho kontaktního formuláře id fotografií a obratem budou stažené z online nabídky.

Jsem pořadatel zveřejněné akce a nesouhlasím s tím.

Ačkoliv je povoleno fotografování na veřejných místech pro účely reportáže (a v minulosti jsme tak činili), tak nyní již tato situace nenastává. Aktuálně fotografujeme pouze na akcích, kam jsou naši fotografové objednáni pořadateli. Archivní závody z roku 2016 byly již z webových stránek staženy. Pokud přeci jen naleznete nesrovnalosti, neváhejte nás kontaktovat. Rádi situaci vysvětlíme a vyjdeme vstříc.

Jsem pořadatel akce a chtěl bych špičkové fotografie

Není nic jednoduššího, než si objednat někoho z fotografů týmu Sportshots.cz